Wednesday, 24 August 2011

PRIVATE PARTY

Btw, aku baru lepas habis PP dkt rumah kwn bf aku. haha. (xpaya nak private party sgt laa bulan2 puase ni)

Best gile bile dpt join senior2. dowg rapat sgt. kalau badge aku mcm tu, mst best woo! kteowg memasak same2, kemas uma same2, wow! mmg syok. tp pnat sikit laa. (sikit ke? aku rase mcm bnyk je) hahaahaha!
yang paling syok bile ade sesi membaling kek ke muka owg. MAK AI!  penat gile tau x bile kejar mengejar!


apa apa pun, aku seronok sgt. :)

Tuesday, 23 August 2011

KETIADAAN AIR BUAT AKU SAKIT HATI

AIR OH AIR!

nak kata segamat xcukup air, kenapa sampai banjir plak kan. 


rimas nye xde air. semua owg aku nak mengamuk, semua kelas aku xpergi. 
paling kesian, my <3 , kena tahan sikit laa kalau aku dah mengamuk. sorry sayang, bkn aku sengaja. tapi keadaan yg memaksa.  haha!






p/s : *harap harap cepat laa air ade balik. dah xtahan dah ni. :(
*hargailah air sementara ia masih ade.







*best nye kalau dpt berendam bulan puase ni. haha!

baru ade blog!

btw aku baru start berblog hari ini, 24 ogos 2011.
hahaha. (excited lebih)
thanks to amir abd hadi yg tolong aku create google account because at first aku buat ade problem.
cerita pasal motif aku buat blog, emm.. ntah laa. xde motif pun sbnr nye. 
aku tgk mcm seronok je owg bercerita, aku pun nk bercerita gak. hahaha! 
so, sape2 nk jd follower, sgt di alu alukan. aku akan menceriakan hidup kowang.
thats all. :))

  aku sebenar nye nak jadi rockstar.  hahaha! 
 dulu rajen gak aku g jamming dgn kwn2 sekola. skrg dah x. :(
 sebelah kanan ni pulak, membe2 jamm aku mase sekolah menengah dulu.  
rindu dowang sgt2!
aku termenung kat tempat keje b4 sambung diploma dulu. mmg zaman kerje ade lah zaman yg no life! 
yg best, bile dpt gaji. bile gaji habis, melopong laa jawabnye.